NEWBORN | NADÉAlweer een aantal weken geleden ging ik op bezoek bij de lieve Nadé, haar papa Menne en mama Christianne. Dat had nogal wat voeten in de aarde omdat ik met mijn voet in het gips zat. Maar deze shoot wou ik zeker niet uitstellen! Hoe kleiner zo'n wondertje, hoe leuke om ze te fotograferen namelijk! Gelukkig kon ik hiervoor lekker in Ede blijven en hoefde ik deze newborn shoot niet te missen!

Naast het feit dat deze trotse papa en mama een leuk huisje met een prachtig interieur hebben, hebben ze ook een geweldig dochtertje! Zulke mooie oogjes en zo'n lekkere bos haar. Wat heerlijk om daar foto's van te mogen maken! Dankjulliewel Menne en Christianne dat ik zo dicht bij jullie kleine meisje mocht komen. Jullie zijn zo'n mooi gezinnetje, ik wens jullie alle geluk toe! 


Liefs,
Marieke