INVESTMENT & INFORMATION
Willen jullie mooie foto's om jullie liefde vast te leggen, fijne plaatjes van of met jullie kindje(s) of wil je een gezellige vriendinnen shoot? Alles is mogelijk, ook dingen die je niet in dit rijtje tegenkomt. Neem dan gewoon even vrijblijvend contact met mij op.

Jullie kiezen (samen met mij) een mooie locatie. Is er een plekje dat bijzonder is voor jullie? Dan gaan we daar heen voor de mooiste herinnering. Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie plekken te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de hei, het bos, het strand maar bijvoorbeeld ook een kleine haven.

Alle foto's die je van mij krijgt zijn digitaal. Zo kun je ze zelf altijd laten afdrukken waar je maar wilt.

Bruidsfotografie, freelance werk, destination shoots of andere ideetjes? Stuur mij een mailtje met jouw plannen voor meer informatie!

*Prijzen zijn excl. reiskostenvergoeding van €0,35 per kilometer vanaf Ede (locaties binnen Ede zijn vrij van reiskosten).
Kosten voor eventuele bijzondere aankleding van een shoot zijn exclusief en worden in overleg vastgesteld.
Prijzen zijn vastgesteld op 15 augustus 2016 en kunnen ten alle tijden gewijzigd worden zonder enige aankondiging.
De prijs en gemaakte afspraken zijn definitief wanneer jullie akkoord zijn gegaan met de laatste offerte.

Beauty of Living Photography / Marieke van Stempvoort mag gemaakte foto's gebruiken voor promotiedoeleinden (denk aan Facebook, website, flyer etc.). Met het akkoord gaan met de offerte wordt akkoord gegaan met de mogelijkheid tot publicatie. Tenzij anders is afgesproken en vastgelegd.
Bij gebruik van beelden door de klant op online platforms is bronvermelding vereist in de vorm van een link naar de website of een tag van de Facebook pagina.